Doutzen Kroes: hamburgers en een strak lichaam

Het lijkt soms alsof modellen maar naar een fitnessapparaat of yogamat hoeven te kijken en de kilo’s vliegen er al af. Niets is echter minder waar, zelfs niet in het geval van Neerlands fraaiste exportproduct Doutzen Kroes. In Grazia licht ze een tipje van de sluier van haar trainingsregime op, en die is niet mals. Maar ondertussen staan er wel gewoon hamburgers op het menu.

Oké, dat klinkt dus te mooi om waar te zijn, en dat is het dan dus ook. Doe alles, maar alles met mate, is het motto van de vrouw die minieme stukjes stof tot bedrijfskleding rekent. “Ik ben niet heel streng, behalve vlak voor een show of een bikinishoot. Ik luister gewoon naar mijn lichaam en kan bijvoorbeeld ook een halve hamburger eten. Het hoeft niet op. De porties die geserveerd worden, vind ik te groot. Maat houden is heel belangrijk.”

Klopt. Maar laten we een lekker gezond potje fysieke arbeid ook niet vergeten; Kroes sport elke dag met een personal trainer, die met boksen, touwtje springen, hardlopen en yoga haar lijf bikiniproof houdt. Al zullen in haar geval denk ik het hebben van goede genen ook  een niet te onderschatten rol spelen..

“Maar natuurlijk heb ik ook m’n onzekerheden”, bagatelliseert de mooiste vrouw ter wereld op de valreep nog haar voorkomen. Ach gut. Supermodellen zijn soms net mensen.

Lees ook:Gespot in de gym: Doutzen Kroes
Lees ook:Missie sixpack (8): dedication to the max (Victoria’s Secret)
Lees ook:Guy Ritchie trots op Madonna’s lijf
Lees ook:Fitness-regime Madonna reden van scheiding
Lees ook:Missie sixpack (6): barbiepoppen en modeshows

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Doutzen Kroes: hamburgers en een strak lichaam

  1. laurens

    je kan gewoon normaal eten en afvallen als je maar genoeg beweegt

      /  
  2. Roel Auteur

    Zo is dat Laurens! Ben jij een beetje fanatiek? Of heb je, zoals in het geval van Doutzen, ook mazzel met gewoon goede genen ;-)

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>