Geen zin in trainen? Neem een tattoo!

Prima als je na hard trainen eindelijk het figuur hebt waar je op durft te laten tekenen, maar houd er dan (oh ironie!) wel rekening mee dat je tattoo’s je wellicht de toegang tot de gym kosten.. Of nou ja, in het Land van de Rijzende Zon bestaat dat risico. Kelly Osbourne was al een prominent slachtoffer..

Voormalig bad girl Osbourne is ongetwijfeld een ervaringsdeskundige in het geweigerd worden bij de deur, maar klonk desondanks verrast: “Ik mag in Japan nergens binnen met mijn tattoo’s. Toen ik vanochtend wilde gaan trainen in de gym werd me de toegang ontzegd. Ik kon kiezen: of ik ging terug naar huis, of ik moest over iedere tatoeage vleeskleurige tape plakken. Zoiets raars heb ik nog nooit meegemaakt.”

Het arme kind. Niet kunnen sporten, door huidversieringen waar je bovendien al lang niet meer achter staat. “Ik ben niet tevreden met hun boodschap en de manier waarop ze mijn uiterlijk beïnvloeden,” tekent Grazia uit haar mond op. Lijkt me logisch; als ze je immers al een work-out kosten..

Lees ook:Bodybuilders massaal gevlucht bij dopingcontrole.
Lees ook:Ouders vinden sporten te gevaarlijk voor hun kinderen
Lees ook:Missie sixpack (7): aanstelleritis
Lees ook:Fitness voor kinderen tijdens BSO als vast onderdeel!
Lees ook:Nederland moet voorbeeld nemen aan Los Angeles

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>