Pain & Gain: bikkels Marky Mark en The Rock ‘believe in fitness’

Het is een gevleugelde uitspraak bij degenen die laag gegaan zijn bij hun work-out, het liefst uitgesproken met een moeizame blik terwijl het zweet nog van het gezicht druipt; ‘no pain, no gain’. Twee acteurs voor wie dit zeker opging zijn ‘Marky Mark’ Walhberg en Dwayne ‘The Rock’ Johnson. Voor hun nieuwste film kropen beide zwaargewichten in de huid van twee bodybuilders die betrokken raken bij afpersing en ontvoering. Letterlijk in hun huid; voorbereiden op de rol was naar verluidt extreem zwaar, en hield The Rock zich onder meer 150 dagen aan een streng dieet zonder één cheat maaltijd. Beide heren zijn evenwel wat gewend; ook vóór de opnames konden zij al bogen op een imposante fysiek.

De naam van de film, hoe kan het ook anders, Pain & Gain. En bikkelen kunnen die gasten ook wel. Of zoals Wahlberg’s personage het treffend verwoordt: “I believe in fitness”. Bekijk hieronder de trailer.

Lees ook:Jake Gyllenhaal ziet eruit als body builder
Lees ook:Beyoncé komt kilo’s aan
Lees ook:Mooiere huid door zweten
Lees ook:De 10 grappigste fitness quotes
Lees ook:Eieren helpen bij afvallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>