Mud Masters 2013; iemand zich nog vies gemaakt?

Het is inmiddels de day after dag 1 van Mud Masters 2013. Iemand die de twaalf km en 21 hindernissen door de Haarlemmermeer goed heeft volbracht? Ik moest ‘m helaas aan me voorbij laten gaan, maar had vanmiddag met twee rondjes van in totaal dertien kilometer, paden nog doordrenkt met regen- en natte sneeuwresten, loslopende honden en talloze fietsers en wandelaars m’n eigen obstacle run in het Amsterdamse Westerpark

Vandaag dag 2 van Mud Masters; mocht je nog meedoen, heel veel succes. Voor impressies, sfeerverslagen en andere sterke verhalen houdt Fitness.blog.nl zich aanbevolen!

Hier een impressie van editie 2012. Balen dat ik dit jaar niet mee kon doen als ik dit zo zie, maar weet dat ik gelukkig nog mag verheugen op het grote broertje van Mud Masters straks in september, de Strongmanrun.

Lees ook:Afscheid Fitness.blog
Lees ook:Word de nieuwe Fitnessblogger
Lees ook:Ook MKB’ers willen fitnessen
Lees ook:De beste bikini workout
Lees ook:Netjes jatten doe je zo…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>