Het boetekleed als sportshirt

Toegegeven, het was de afgelopen paar weken akelig stil op Fitness.blog.nl.. En dat had voor de verandering niets te maken met wintersporten of andere plezierige afwezigheden. Nee, de eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik gewoon even niet de inspiratie en zin om tijd te maken voor het bloggen. Druk met werken en andere zaken waarmee ik probeer nog iets te maken van m’n leven (zei ie met de nodige zelfspot, dat begrijp je) – zeg maar redenen die anderen aanwenden om niet naar de sportschool te hoeven.

Gek, want als iets niet onder mijn tijdelijke gebrek aan motivatie heeft geleden dan is dat het wel. Al vind ik het zo heerlijk om mezelf tot het uiterste te drijven met sporten, dat ik me ook niet kan voorstellen dat ik me daar niet meer voor zou kunnen opladen. Maar het feit dat ik de afgelopen maand liever tijd wilde besteden aan andere dingen, heeft denk ik ook te maken met het feit dat ik het toch lastig vind om elke dag over fitness te schrijven. Het onderwerp interesseert mij mateloos, maar ik ben nou eenmaal slechts een ervaringsdeskundige met een voorliefde voor schrijven – geen fitnessexpert die moeiteloos het ene schema na het andere oplepelt. En als je íets op een fitnessblog wilt lezen dan is dat het wel lijkt me..

Dus ik hoop dat je me dat wilt vergeven. Bovendien, is er iets waar je specifiek eens over wilt lezen, schroom dan vooral niet om in het toetsenbord te klimmen. Probeer ik niet alleen die vraag beantwoord te krijgen, maar daarnaast ook gewoon weer op regelmatige basis deze blog op te leuken met mijn hersenspinsels – aangevuld met bijdragen van mensen die wél verstand van zaken hebben (wees maar niet bang )

Ik ben hier immers mee begonnen omdat ik weer wilde schrijven over iets wat mij interesseert, en moet ik dat ook gewoon lekker blijven doen. Bovendien is het een prima therapie

Lees ook:Facebookers bewegen minder?
Lees ook:Het blog antwoord van Karl Noten na Pauw & Witteman
Lees ook:Word de nieuwe Fitnessblogger
Lees ook:Een nietsnut over het nieuwe fenomeen Virtufit
Lees ook:Spinning met Rolf (van Viktor)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>