Fitness trainer haalt 10.000 dollar op voor cystic fibrosis

Fitness trainer Paul Theodore heeft maar liefst 10.000 dollar opgehaald voor de bestrijding van taaislijmziekte cystic fibrosis. Dat meldde de The Morning Journal. De 31-jarige fitness instructeur werd geïnspireerd door de 17-jarige Zoe Watterson, die leidt aan deze verschrikkelijke ziekte. Theodore nam de uitdaging aan en probeerde meerdere keren het wereldrecord van 4.030 pull-ups te verbeteren.

Bron: sxc.hu

Helaas verbeterde Theodore het record niet. Hij haalde een totaal van 1.400 pull-ups en besloot toen te stoppen uit angst voor blijvende spierschade. Toch treurt de fitness instructeur niet. Hij heeft namelijk 10.000 dollar opgehaald voor de bestrijding van cystic fibrosis en is daarmee zeer tevreden. In een eerdere poging het wereldrecord te verbreken haalde Theodore 29.000 dollar op bij het behalen van 2.501 pull-ups. En ook al heeft Paul Theodore het wereldrecord pull-ups niet in handen, hij blijft Zoe’s persoonlijke held.

Lees ook:Meisje voert een indrukwekkende plank uit!
Lees ook:Rijdende sportschool
Lees ook:Unsuck je pull-ups
Lees ook:Het geheim: de train methode van Madonna.
Lees ook:Kunnen vrouwen pull-ups doen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>