Meisje voert een indrukwekkende plank uit!

Bij de meeste personen begint het lichaam behoorlijk te trillen als je dertig seconde lang in een plank hebt gestaan. Maar dat is absoluut niet het geval bij de 16-jarige Gabi Ury. Zij heeft namelijk een plank uitgevoerd van maar liefst één uur, twintig minuten en vijf seconden!

gabi ury

Op de dag van haar zestiende verjaardag, 19 april, verzamelde Gabi al haar familie en vrienden om haar heen, vertelt Women’s Health. Voor haar verjaardag wilde namelijk maar één ding: het wereldrecord planken verbeteren. Ze vormde een plank en ging televisieseries kijken. Maar na 35 minuten werd het toch wel een beetje zwaar, toen gingen haar vrienden haar verhalen vertellen en afleiden met leuke grapjes. En maar goed ook, want ze verbrak het wereldrecord dat tot 19 april stond op veertigminuten en een seconde.

Lees meer op Women’s Health over Gabi, haar lichamelijke tegenslagen en haar droom om het wereldrecord te verbreken.

Gabi’s Attempt at the World Record from Steve Priola on Vimeo.

Lees ook:Fitness trainer haalt 10.000 dollar op voor cystic fibrosis
Lees ook:Op naar de 5 minuten plank!
Lees ook:Australië haalt Guinness wereldrecord voor grootste fitnessklas
Lees ook:Zondag fitness challenge
Lees ook:Hoe krijg je een plattere buik?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>