Obama fitnesst in zijn hotel (video)

De president van de Verenigde Staten fitnesst regelmatig in zijn hotel als hij ver van huis is. Barack Obama vindt het echter geen probleem als er anderen aanwezig zijn in de fitnessruimte. Zijn veiligheidsdienst checkt echter wel iedereen die ook in de sportzaal aanwezig is. Dit heeft echter wel als gevolg dat Obama gefilmd kan worden. In dit filmpje zie je dan ook Obama verschillende oefeningen uitvoert in zijn hotel. Het filmpje is razend populair op het internet.

Lees ook:Obama Nike’s
Lees ook:Zumba Fitness in Nederland
Lees ook:Michelle Obama promoot fitness in de serie Parks and Recreation
Lees ook:Calisthenics veroverd Nederland
Lees ook:Fitness in je hotelkamer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>