Wat is een goede vervanging voor de sportschool?

Heb jij ook wel eens tijdgebrek om naar de sportschool te gaan? Op zo’n moment zoek je een vervanging die beter past in je dagritme. Maar wat zijn goede vervangers?

alone-together-83931-m

Regelmatig wordt er gesproken over slimme trucjes om af te vallen, zoals het doen van squats tijdens het tanden poetsen, de trap nemen in plaats van de roltrap en wandelen naar je werk in plaats van de auto te pakken. Deze trucs zijn gezond voor je, dat klopt zeker. Ze zorgen ervoor dat je gewicht over de jaren heen constant blijft en niet toeneemt. Maar bieden ze wel een goede vervanging voor de sportschool?

Celebrity trainer Brett Hoebel zegt van niet. Deze trucs zijn erg handig om in de fitnesssfeer te blijven hangen en ze zorgen er inderdaad voor dat je meer calorieën verbrand. Maar om de sportschool te kunnen vervangen, moet je stofwisseling toch echt iets meer versneld worden. Je moet even goed zweten, als is het maar voor vijf minuten. Je lichaam krijgt dan namelijk beter de kans om je suikerspiegel te controleren en om meer calorieën te verbranden in korte tijd. Daarom moet je toch even goed aan de slag, al is het maar kort.

Onderstaande video geeft je bijvoorbeeld de gelegenheid om goed te sporten in maar vijf minuten tijd. Doe deze workout als je geen tijd hebt om lang te sporten in de sportschool.

http://bcove.me/71zsgnyx

Lees ook:Wat is belangrijker? Voeding, of Sporten
Lees ook:5 manieren om 100 calorieën te verbranden binnen 20 minuten
Lees ook:Missie sixpack (1): chocoladeletter
Lees ook:De 5 meest gemaakte fouten in de sportschool
Lees ook:Wat je eigenlijk doet op de sportschool

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>