Vrouwen winnen 400 dollar met het nemen van de trap!

‘Neem de trap’ is een advies dat ik al vaak gehoord heb. Mensen nemen al gauw een roltrap als ze een aantal verdiepingen hoger of lager moeten zijn. En dit terwijl het nemen van de trap vaak net zo lang duurt en nog gezonder is ook. In Amerika is daarom de campagne We Dare You to Share gestart, waarin vrouwen maandelijks op een andere manier worden uitgedaagd om gezond te blijven. En deze maand worden zij uitgedaagd om de trap te nemen.

Bron: sxc.hu

Maar deze uitdaging is niet zomaar een uitdaging. De deelneemsters kunnen er namelijk wel 400 dollar mee winnen! Ze moeten een foto uploaden waarop te zien is hoe zij de uitdaging aan zijn gegaan. Elke week wordt er een nieuwe winnares gekozen. Helaas kunnen wij in Nederland niet mee doen aan deze wedstrijd, deze is namelijk alleen voor inwoners van de Verenigde Staten. Dat neemt echter niet weg dat het nemen van de trap in plaats van de roltrap een erg goed idee is. Ik wil jullie dan ook uitdagen om de hele maand februari de roltrap links te laten liggen en om gewoon de trap te nemen. Doen jullie mee?

Lees ook:Druk, druk, druk in vermoeiheidscentrum
Lees ook:Doe de ultieme voetbal abs workout tijdens het WK
Lees ook:Blijf bewegen om calorieën te verbranden
Lees ook:Sixpack in een maand
Lees ook:Wat is een goede vervanging voor de sportschool?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>