Doe de bastard challenge

Men’s Health Magazine komt regelmatig met leuke en zware fitnessuitdagingen. Iedereen kan meedoen aan deze challenges, en de persoon met de beste resultaten krijgt een eervolle vermelding op de website.

Ik wil graag de bastard challenge bij jullie onder de aandacht brengen. Deze zeer intensieve challenge duurt slechts 60 seconde, waarin je moet proberen zoveel mogelijk bastards uit te voeren. Een bastard lijkt erg op een burpee, maar is net iets anders. Hier is hoe je de challenge doet:

- Neem eerst de squat positie aan. Houdt je voeten daarbij op schouderafstand en zak door je benen in een zithouding. Houdt je voeten plat op de grond en laat je gewicht op je hielen rusten.
- Vanuit de squat positie raak je met je handen de grond voor je aan. En je springt hierbij in de push-up positie.
- Vervolgens doe je een push-up, zodat je armen helemaal gestrekt zijn. Vervolgens spring je in een hurk-houding waarna je verticaal omhoog springt, zodat je weer rechtop staat. Dan begin je weer van voren af aan.

De huidige recordhouder is Tom Moss, die maar liefst 28 bastards deed in een minuut! Het bewijs van zijn indrukwekkende prestatie vind je op zijn Facebookpagina. Hoeveel bastards kun jij doen in een minuut tijd?

Lees ook:4 moves voor slankere dijen
Lees ook:De push-up en squat challenge: versla jij men’s health?
Lees ook:4 variaties op een plank
Lees ook:Vrouwen: 4 oefeningen voor betere seks
Lees ook:Doe de strakke kont workout

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>