Kickbokstraining thuis

Moet je even wat stoom afblazen? Dan is het een goed idee dat je lekker gaat kickboksen met deze video van fitnessblender. Je raakt hierbij niet alleen frustratie kwijt, maar je verbrandt ook nog eens calorieën, en maar liefst 250! Ga dus lekker aan de slag met onderstaande video. Je hebt geen extra materiaal nodig en de workout duurt ongeveer 20 minuten

Lees ook:5 manieren om 100 calorieën te verbranden binnen 20 minuten
Lees ook:De beste workout voor tank-top armen.
Lees ook:Spieren vreten vet!
Lees ook:37 minuten cardio training
Lees ook:Bootcamp calorie burn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>