De 3 grootste fitness fails

Er zijn vele manieren om jezelf voor schut te zetten op de sportschool. MTV en de BroBible presenteren een mooi lijstje over hoe mannen zich het meest voor schut zetten op de sportschool. De drie ergste heb ik voor jullie op een rijtje gezet.

Bron: crossfit.com

Bron: crossfit.com

1. Geef adviezen
Je bent lekker aan het trainen en ineens komt er een kerel op je af die je tips geeft over je technieken. En het ergste, hij is nog eens geen trainer ook! Van een trainer kan ik een goede tip nog altijd wel gebruiken, maar het liefst word ik met rust gelaten zodat ik lekker mijn eigen gang kan gaan.

2. Train ongelijkmatig
Er is geen erger (en grappiger) gezicht dan iemand die ongelijkmatig gespierd is. Iemand die ontzettend gespierde armen wil, moet er ook aan denken de rest van zijn lichaam te trainen, zodat hij er niet uit ziet als Popeye.

3. Train te zwaar
Stel je voor je wilt indruk op iemand maken door zware gewichten te heffen. Zorg er altijd voor dat je gewicht niet té zwaar is. Je slaat een domper als de persoon waarop je indruk wil maken naar je toe komt om je te helpen met het gewicht!

Wat vind jij de grootste domper die iemand kan maken tijdens het fitnessen? Vertel het in een reactie!

Lees ook:De 4 slechtste krachttraining tips ooit!
Lees ook:Crossfit fails
Lees ook:Optimale Krachttraining: de ene dag zwaar de andere licht
Lees ook:Zo kies je de perfecte gymbuddy uit:
Lees ook:Spierballenvertoon: de vijf beste bicepsoefeningen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>