Grootste fitness fail ooit! [video]

Wat is deze man in hemelsnaam aan het doen? Het arm gedeelte ziet er nog redelijk uit, maar verder? Het is dan ook niet geheel onterecht dat de website Spot Me Bro dit de grootste fitness fail ooit noemt. Ik heb zelf nog nooit iets dergelijks gezien. Wat is het raarste dat jij ooit hebt gezien in de sportschool?

Lees ook:5 rare workouts!
Lees ook:Pre-weekend fitness fails
Lees ook:Dance walking fitness: de vrolijkste sport ter wereld
Lees ook:Een nietsnut over het nieuwe fenomeen Virtufit
Lees ook:Dikke fitness instructeurs: kan het wel of niet?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>