Crossfit fails

Crossfit is een fitnessmethode die je uitdaagt om zwaar te trainen en alles te geven dat je hebt. Voor sommige mensen is dit echter iets té zwaar. In plaats van afvallen, vallen ze zelf, bezwijken ze onder het te hoge gewicht en vallen ze van niet goed gemonteerde apparaten. In dit filmpje zie je een aantal van deze crossfit fails. Kortom: genoeg beeldmateriaal om even lekker te lachen op zondagmiddag.

Lees ook:Pre-weekend fitness fails
Lees ook:Grappig filmpje: De grootste fitness fails
Lees ook:Cyanide, happiness en fitness
Lees ook:6 celebrities die van Crossfit houden
Lees ook:De 3 grootste fitness fails

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>