Flyfit: de enkelband fitness tracker

De Flyfit enkelband is misschien wel een van de meest accurate fitnesstrackers op de markt. De meeste fitnesstrackers worden namelijk om de pols gedragen als een armband, waardoor het type beweging niet goed gedetecteerd kan worden. De Flyfit brengt hier verandering in!

Bron: Flyfit Kickstarter

De Flyfit fitnesstracker maakt namelijk onderscheid tussen verschillende soorten bewegingen, zoals traplopen, zwemmen, fietsen en hardlopen, aldus een artikel op NUtech. Doordat de Flyfit precies weet welke beweging je benen maken, kan hij accurater uitrekenen hoeveel energie je verbrandt. Daarnaast houdt de tracker ook bij wat je slaapritme is en heeft het een LED-scherm waar al deze informatie op wordt getoond.

Helaas is de Flyfit tracker nog niet te verkrijgen in de winkels. Het is namelijk een crowdfunding Kickstarter project. Je kunt daar een pre-order plaatsen op deze fitnessgadget vanaf 89 dollar.

Lees ook:Moov: De gadget die je beter maakt in sporten
Lees ook:LeapBand: activity tracker voor kinderen
Lees ook:Samsung registreert nieuwe fitnesstracker
Lees ook:Microsoft werkt aan een nieuwe fitness armband
Lees ook:Hoe kies je een goede personal trainer?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>