Microsoft werkt aan een nieuwe fitness armband

Microsoft werkt momenteel aan een nieuwe fitnessarmband. Dat meldt Microsoft blogger Paul Thurrott. Hij geeft aan dat Microsoft op de trend van fitness wearables wil inspelen door een fitnesstracker te creëren die overeenkomt met de Samsung Gear Fit.

LG-Fitness-tracker-on-wrist-2

Het bijzondere van deze armband is dat het gelanceerd wordt voor meerdere platformen, waaronder Android en iOS. Dit is bijzonder, want normaal brengen de grote tracker fabrikanten alleen trackers uit die werken op hun eigen systemen. Doordat Microsoft de tracker compatibel maakt met andere besturingssystemen, kan health data van deze systemen ook in de Microsoft tracker opgenomen worden.

De tracker zal net als de Gear Fit fysieke data meten van de drager, zoals het aantal gezette stappen, hartslag en noem maar op. De geschatte prijs van de tracker ligt rond de €199,- en komt waarschijnlijk dit najaar uit.

Lees ook:Samsung registreert nieuwe fitnesstracker
Lees ook:Moov: De gadget die je beter maakt in sporten
Lees ook:Google Fit
Lees ook:Flyfit: de enkelband fitness tracker
Lees ook:LeapBand: activity tracker voor kinderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>