Tom Tom Multisport Cardio horloge

Hoe kun je goed en comfortabel je hartslag meten terwijl je aan het sporten bent? Veel hartslagmeters doe je nog om je borst, wat niet altijd even comfortabel is. Tom Tom heeft daarom het Multisport Cardio horloge geïntroduceerd.

RED_WHITE_Race_MI_tcm148-54326

Het horloge geeft accuraat en direct je hartslag weer. Daarnaast kun je verschillende modi instellen, zoals sprint, duurloop of vetverbranding, waardoor je kunt zien of je hartslag overeenkomt met jouw gewenste training. Daarnaast zit er ook een GPS-functie in het horloge, waardoor je eenvoudig je route kunt bepalen en al snel weet welke afstand je hebt gelopen.
Het apparaat is koppelbaar aan smartphones en pc’s. Het biedt hiermee de gelegenheid om je resultaten over een langere termijn te bekijken. Ook kun je je eigen looprecords gemakkelijk inzien.

Het mooie van dit horloge is dat het niet alleen geschikt is voor het hardlopen. Je kunt namelijk meerdere sporten, zoals fietsen, zwemmen en freestyle selecteren, het horloge geeft vervolgens aan wat de meest optimale hartslag is.

Benieuwd of het horloge goed werkt? Bright.nl testte de Multisport Cardio en geeft een eerste indruk in het onderstaande filmpje.

Lees ook:De oorzaak van slapende voeten tijdens cardio
Lees ook:Jillian Michaels’ zondagse fitness tip
Lees ook:5 manieren om je dijen cellulitis-vrij te maken
Lees ook:4 cardio tips voor het verbranden van vet
Lees ook:7 veel gemaakte fouten tijdens fitness training (5,6&7)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>