Sworkit baby!

Ben je het zat om elke keer maar weer dezelfde oefeningen te doen? Download dan de app Sworkit, deze verzint per lichaamdeel een circuit aan oefeningen, zodat je eens lekker kunt afwisselen.

Sworkit-iPhone

De app Sworkit werkt als volgt. Je geeft aan hoeveel tijd je beschikbaar hebt. Vervolgens geef je aan welk deel van je lichaam je wilt trainen, bijvoorbeeld je core, bovenlichaam, rug of benen. De app maakt op basis van de door jou aangegeven tijd en lichaamsdeel een circuittraining. De app laat zien welke oefening je uit moet voeren en laat ook nog eens zien hoe deze oefening dan moet.

Daarnaast zijn er ook verschillende op maat gemaakte trainingen te downloaden, zoals een training die geschikt is op kantoor, of een training met low impact. De app is gratis te downloaden voor iOS en Android en heeft een pro-versie voor slechts €0,99.

Lees ook:Simpele tips voor een betere workout
Lees ook:Word sterk met de 500 Rep Workout
Lees ook:Wat zijn de fitnesstrends van 2013?
Lees ook:Strakke billen: de Step-Up
Lees ook:Sexercize: Kylie Minogue’s sexy fitnessvideo

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sworkit baby!

  1. Bar Brother

    Circuittraining is altijd goed, inspirerende blog! Ik ga hem zelf ook downloaden, ben altijd opzoek naar nieuwe informatie! Thanks

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>