Handige app: Bodbot

Op zoek naar een trainingsschema en vervolgens continu aan het googelen hoe al die oefeningen eigenlijk moeten? Dat hoeft niet langer. De app Bodbot laat het je zien.

Bron: sxc.hu

Bron: sxc.hu

Naast dat de app je een goede demonstratie geeft van de oefeningen die je uit moet voeren, kun je zelf aangeven welke doelen je met je workout wilt bereiken. Zo kun je ervoor kiezen een workout te volgen die gericht is op vetverbranding, of het ontwikkelen van spiermassa. De app stelt vervolgens een workout samen, gebaseerd op jouw fitnessdoelen.

Maar de app heeft nog meer handige features. Zo kun je je workout gemakkelijk passend maken in je agenda. Kun je fitnesstests doen, zodat de app weet wat jouw sterke en zwakke fitnesspuntjes zijn en daar een workout omheen kan samenstellen, en kun je ook je voeding bijhouden in de app.

De app is gratis verkrijgbaar voor zowel Android, iOS en Windows apparatuur. Er zijn echter ook betaalde features, die je bijvoorbeeld een workout laten opstellen voor specifieke spiergroepen.

 

Lees ook:Zo kies je de beste workout muziek
Lees ook:Bing gezondheid en fitness app nu ook voor Windows Phone 8!
Lees ook:De perfecte beginners workout
Lees ook:Zo overleef je een zombie apocalypse!
Lees ook:Workout tips voor drukke ouders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>