Herrie in de fitness!

Ik ben sinds augustus dit jaar de vaste trainer van Herman Den Blijker. Niet dat het mijn werkwijze en trainingen bepaalt of mijn bendadering. Ik train met Herman net als dat ik met alle andere mensen doe. Ieder individu is voor mij een afzonderlijke uitdaging waarbij ik evenredig gebrand ben naar het boeken van resultaat. Vooral dat laatste veroorzaakt bij mij een enorme drive!

Maar nu komt een belangrijk element waarom het trainen met Herman net dat beetje extra “drang” veroorzaakt bij me : Hij is een bekende kok die van eten, drinken en (af en toe) van een sigaartje houdt en keihard en lang werkt. Als het hem lukt om fitter te worden kan iedereen het.. toch?

Verder kunnen Herman en ik elkaar wat  betreft inzet de hand schudden. Dat blijkt ook tijdens de trainingen. Hij heeft een enorme drive en hij heeft een uitermate tomeloze inzet.

Wellicht zal ik af en toe wat beknopte berichten over het verloop van de trainingen met  hem met jullie delen.  Voor nu is het bijna iedere ochtend om 07.00 uur Herrie in de fitness!

Lees ook:Herman Den Blijker te laat voor training?
Lees ook:Herman den Blijker heeft de smaak te pakken!
Lees ook:Herman den Blijker doet aan spinning!
Lees ook:Madonna’s Fitness…
Lees ook:Missie sixpack (5): “Maar jij bent toch helemaal niet dik”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>