Zwangere vrouw wordt sportschool uitgezet

De zwangere Melissa Mantor werd onlangs gevraagd of ze de sportschool Planet Fitness wilde verlaten, omdat ze te veel van haar blote buik liet zien. Op dat moment was ze 19 weken zwanger.

Dit is de kleding die Melissa Mantor droeg op de dag dat zij de sportschool uitgezet werd.

Dit is de kleding die Melissa Mantor droeg op de dag dat zij de sportschool uitgezet werd.

Melissa Mantor sport regelmatig in tanktops, zo ook op de dag waarop zij gevraagd werd zichzelf beter te bedekken, omdat haar buik te zien was. Melissa droeg dezelfde tanktop echter vaker tijdens het sporten en voelde zich dan ook flink beledigd toen deze ineens niet meer aan de kledingvoorschriften voldeed, beschrijft ABC news.

Al eerder werd Tiffany Austin weggestuurd uit Planet Fitness sportscholen, omdat ze zogenaamd te gespierd zou zijn. In beide gevallen werd geclaimd dat de vrouwen zich niet aan de kledingvoorschriften hielden, en werd hun een t-shirt aangeboden zodat zij zichzelf konden bedekken. Als ze de t-shirts niet aan zouden nemen, moesten ze de sportschool verlaten. Beide dames kozen voor deze optie omdat zij zich aangevallen en veroordeeld voelden.

Wat vinden jullie van het voorschrift van Planet Fitness?

Lees ook:Te gespierde vrouw moet zichzelf bedekken in sportschool
Lees ook:Succesverhaal: sportschool geeft gratis pizza
Lees ook:De beste seksposities voor sterke armen
Lees ook:Dun is uit, fit is in!
Lees ook:Abs workout van Nina Dobrev

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>