Rijdende sportschool

Geen zin om naar de sportschool te gaan? Dan komt de sportschool toch gewoon naar jou?

fitnessbus

Met de rijdende sportschool van het Amerikaanse fitnessconcern InForm Fitness kun je je workout onderweg uitvoeren. Autoblog.nl vertelt over het ontstaan van de mobiele sportschool. De eigenaar van InForm Fitness, Adam Zickerman, liet zich inspireren door een jaguar die werd omgebouwd tot hamburgertruck. Hij besloot toen dat mensen niet alleen ongezonde dingen thuisbezorgd horen te krijgen, maar dat ze ook de mogelijkheid tot sport op de stoep moeten kunnen ontvangen. Daarom ontwikkelde hij de mobiele sportschool.

In het busje zit voor 60.000 dollar aan fitness apparatuur verwerkt. Mensen maken een afspraak met de fitnessbus en deze komt vervolgens naar het punt van afspraak. Prijzig is het echter wel: voor een uurtje fitness betaal je maar liefst honderd dollar. Dit bedrag kan oplopen tot vijfhonderd dollar als je er persoonlijke begeleiding van Zickerman bij wilt.

Wat denken jullie, heeft Zickerman met zijn mobiele sportschool een gat in de markt gevuld?

Lees ook:ADO Den Haag wekt stroom op in sportschool
Lees ook:Het geheim: de train methode van Madonna.
Lees ook:Fitness trainer haalt 10.000 dollar op voor cystic fibrosis
Lees ook:Gezonde workout: Lachen!
Lees ook:5 goede redenen om de sportschool te skippen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>