Grijp je kans nu en sluit een goede deal.

 

In januari staan alle fitnesscentra op scherp. Januari is de maand waar centra de meeste leden binnen willen en kunnen halen.

Echter gezien het gigantische huidige fitness aanbod is de concurrentie moordend. Als consument  kun jij daaruit voordeel halen door te vragen naar een goede rondleiding en je goed te laten informeren mbt JOUW wensen.  Speel open kaart en zeg wat jij wil en waar je naar op zoek bent. Een goede health club zal je als koning(in) behandelen, je met open armen opvangen en goed luisteren naar jouw wensen. Heb je dat gevoel niet dan zou ik als ik jou was toch even verder kijken.

Lees ook:Tip: Word fit met een kaartspel!
Lees ook:Een goed begin is…een personal trainer nemen!
Lees ook:TrainMore opent Flagstore gym in het voormalige Postkantoor
Lees ook:Dol Dwaze Demonstratie Dagen in Bijenkorf!
Lees ook:Aanbiedingen fitness ketens op 1 rijtje.. Op=op!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>