Ja ja het is echt waar: vrouwen fitnessen voor de looks

Wie regelmatig Froukje haar bijdrage leest op fitness.blog.nl zal zich niet verbazen over de uitkomst van een onderzoek van fitnessfabrikant Technogym: vrouwen sporten vooral om er goed uit te zien (zodat ze zich eventueel ook dusdanig kunnen kleden tijdens de workout).

Niet echt een primeur te noemen, me dunkt.. En ze hebben nog wel 38.000 sporters uit heel Europa nodig gehad om daar achter te komen.

Het staat er echt: het verbranden van calorieën en  werken aan een goed figuur is voor vrouwen het hoofddoel. Doet je afvragen waar ze straks mee komen; dat de meeste mannen de sportschool bezoeken om aan spierkracht te winnen? Klopt. Stond er ook in. Knap werk toch van Technogym. En nu hup weer dingen doen waar jullie goed in horen te zijn: fitnessapparatuur ontwerpen die die doelen ook daadwerkelijk kunnen bewerkstelligen.

Lees ook:10 fitnessverschillen tussen mannen en vrouwen
Lees ook:Obama doet ‘t op Technogym
Lees ook:Sportschool voor vrouwen
Lees ook:Technogym steunt Right To Play bij de introductie van Group
Lees ook:Fitness blijft populairste sport in Nederland

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ja ja het is echt waar: vrouwen fitnessen voor de looks

  1. Roel Auteur

    Lekker bezig ;-)

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>