FunXtion – wordt sporten dan eindelijk leuk?

Gisteren was ik in de sportschool en zag ik dat ik daar vanaf 8 maart FunXtion lessen kan gaan volgen. Dit maakte mij nieuwsgierig. Het zag er namelijk erg leuk en gezellig uit. En dat is nou net de bedoeling van FunXtion.


FunXtion is namelijk ontworpen om fitnessen leuk en interactief te maken. Volgens de bedenkers van FunXtion vinden veel mensen sporten saai en ongezellig, waardoor ze vaak hun trainingen niet volledig afmaken. Daarom heeft FunXtion trainingen ontwikkeld die moeten leiden tot plezier, gezelligheid en fitheid! In het bovenstaande filmpje zie je een korte reportage van Sbs6 over deze nieuwe manier van trainen. Ik vind het er super uitzien en ben zeker benieuwd om het te gaan proberen! Jammer dat ik nog moet wachten tot 8 maart!

Lees ook:911 werd platgebeld door deze vreemde workout:
Lees ook:Intensieve workouts leiden tot intensive care
Lees ook:Thuis crosstrainen wordt leuk!
Lees ook:Nieuwe fitnesstrend: kort maar krachtig
Lees ook:De meest voorkomende fouten tijdens het roeien

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>