Veluwse golfclub opent fitnessruimte

Golfclub Edda Huzid uit Voorthuizen heeft een fitnessruimte geopend. Dit is een luxe waarvan nog niet veel golfclubs zijn voorzien, aldus golfweekly.

Bron: sxc.hu

Bron: sxc.hu

Het bestuur van de golfclub is van mening dat het opnemen van fitnessoefeningen in de golftraining ervoor zorgt dat de spelers beter gaan presteren op de baan. Door fitness worden de spelers namelijk sterker en mobieler, waardoor ze een betere controle krijgen over hun spel. Bovendien zorgt de training er ook voor dat spelers minder snel blessures oplopen.

Het hebben van een fitnessruimte is erg bijzonder voor een golfclub. Normaal gesproken maken alleen professionele spelers gebruik van fitnessapparatuur op hun clubs. De club Edda Huzid wil het fitnessen echter laagdrempeliger maken, zodat elke speler gebruik van maken van extra trainingen.

Lees ook:Tappy Fit: de fitness variant van Flappy Bird
Lees ook:Exclusieve fitnessgame voor de Xbox One
Lees ook:Cardiotennis
Lees ook:Vagina Fitness
Lees ook:7 veel gemaakte fouten tijdens fitness training (5,6&7)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>