Achmea sluit fitnesscentra

Achmea sluit de deuren van twaalf fitnesscentra. Deze zogenoemde Health Centers zijn al jaren niet meer winstgevend. Daarom besloot Achmea de stop eruit te trekken.

banenverlies-vanwege-sluiten-fitnesscentra-achmea

Door de sluiting van deze fitnesscentra raken ruim 450 (parttime) werknemers hun baan kwijt, meldt nu.nl. Maar niet alle Health Centers van Achmea sluiten. Negentien vestigingen worden namelijk overgenomen door Fitland. De deal met Fitland is echter nog niet rond. Dat houdt in dat de zevenhonderd mensen die bij deze Health Centers werken, alsnog hun baan kunnen verliezen als de verkoopdeal niet door Fitland geaccepteerd wordt.

De fitnesscentra moeten sluiten vanwege de grote veranderingen in het fitnessklimaat. In 2000 werden de Health Centers in het leven geroepen, maar sindsdien zijn steeds meer mensen buiten gaan sporten en zijn ze minder in de sportschool te vinden.

Lees ook:Aantal fitnesscentra vanaf 1999 met 65% gestegen!
Lees ook:Speciale beurs over gezondheid en fitness
Lees ook:Hoe fitness je kan helpen bij het zoeken naar een baan
Lees ook:Grijp je kans nu en sluit een goede deal.
Lees ook:Nog net op tijd om gratis in shape te komen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>