Wie wordt de volgende fitness ster?

Women’s Health Magazine organiseert The Next Fitness Star. In deze wedstrijd strijden vijf coaches voor een eigen fitness-dvd. Om deze te winnen moeten de deelnemers ieder een nieuwe fitnessmove introduceren die de trend van het volgende jaar kan worden. Iedere week zet Womens Health de move van een van de deelnemers centraal.

Deze week is de beurt aan Katie Yip. Zij heeft een oefening bedacht die zorgt voor een ultra-sterke core. Zo werkt de oefening:

katie yip

Katie Yip is 24 jaar oud en komt uit New York. Ze volgt momenteel een master bewegingsfysiologie aan de Universiteit van Colombia. Bevalt deze move van Katie je wel? Dan kun je op haar stemmen, zodat zij de nieuwste fitness-ster wordt!

Lees ook:Fit in 3 weken
Lees ook:Het belang van Core&Stability training
Lees ook:Sworkit baby!
Lees ook:Microsoft werkt aan een nieuwe fitness armband
Lees ook:Superoefeningen voor superstrakke buikspieren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>