Fitnessapparaten wekken eigen energie op

Tijdens het fitnessen komt er een grote hoeveelheid energie kwijt. ‘Waarom gebruiken we die energie niet?’, dacht producent Technogym. Zij bedacht toen een geheel nieuwe productlijn.

high-voltage-sign-1384894-m

De fitnessapparatuur uit de ARTNIS RENEW-lijn van Technogym is veel zuiniger dan de gemiddelde fitnessapparatuur. Dat komt doordat de fitnessapparaten de energie gebruiken die de gebruiker opwekt met zijn bewegingen. Een fitnessapparaat pompt per uur ongeveer 120 watt elektriciteit in het energienet van de sportschool. Hierdoor verbruiken de apparaten ongeveer dertig procent minder elektriciteit dan de gemiddelde fitnessapparatuur. De sporters zien daarnaast op hun apparaat hoeveel elektriciteit zij al hebben opgewekt tijdens hun workout.

Lees ook:Technogym lanceert FLEXablitylijn
Lees ook:Obama doet ‘t op Technogym
Lees ook:Ja ja het is echt waar: vrouwen fitnessen voor de looks
Lees ook:Shopping efficiënte cardio
Lees ook:Dikker door vakantie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>