TrainMore opent Flagstore gym in het voormalige Postkantoor

8 september 2014

TrainMore heeft de deuren van haar gloednieuwe gym op de Singel 250 in Amsterdam geopend. Het monumentale voormalige Postkantoor vormt het unieke decor voor een revolutionair concept waarbinnen mensen beloond worden als zij meer komen sporten.

trainmore

TrainMore gelooft dat zij er is om mensen meer te laten bewegen. Deze missie komt tot uiting in haar unieke concept waarbij leden die meer komen sporten korting krijgen op het lidmaatschap. Voor leden die drie keer per week komen sporten is het lidmaatschap bijna gratis, namelijk €1,95 per week.

Eigenaar Han Doorenbosch: “Waarom is het toch zo, dat dingen die beter voor je zijn, meestal duurder zijn? Wij willen graag leven in een wereld waar het maken van goede keuzes beloond wordt. Dat de dingen die goed zijn voor ons juist aantrekkelijker worden gemaakt. Zonne- en windenergie zou goedkoper moeten zijn dan gewone energie. Biologisch voor de prijs van kiloknallers. De realiteit is dat een fles frisdrank nog niet de helft van verse vruchtensap kost. Hart- en vaatziekten zijn doodsoorzaak nummer 1 en het aantal gevallen stijgt in grote delen van de wereld! De moderne mens moet véél meer bewegen. Kunnen we er niet samen voor kiezen om een gezonde levensstijl te stimuleren? Oog hebben voor dat wat echt belangrijk is? De moderne mens moet meer bewegen en wij dromen ervan dat te bewerkstelligen.”

Doorenbosch slaagt uitstekend in zijn missie: de leden van TrainMore sporten gemiddeld twee keer zoveel als leden van andere fitnesscentra in Nederland, mede dankzij de financiële beloning.

TrainMore heeft een breed aanbod aan (cardio) fitness en groepslessen. Daarnaast beschikt de gym over een fysiotherapeut, personal trainers en gewichtsconsulenten om de wensen van leden optimaal te bedienen en samen met hen resultaten te realiseren.

Voor de opening heeft TrainMore een speciale actie: mensen die inschrijven vóór 15 september sporten 6 weken gratis.

Bezoek voor meer informatie en een foto-impressie de website:  www.trainmore.nl/amsterdam of maak via deze website een afspraak bij de club voor een rondleiding.

Adres: TrainMore Amsterdam / Singel 250  / 1016 AB Amsterdam

www.trainmore.nl

Lees ook:Succesverhaal: sportschool geeft gratis pizza
Lees ook:Fitmob: sport meer, betaal minder
Lees ook:Gratis knuffels
Lees ook:Immersive Fitness in Amsterdam
Lees ook:Fitness blijft populairste sport in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>