Sportschool opzeggen kan makkelijker!

Veel sportscholen doen nogal moeilijk als je je abonnement wilt opzeggen. Maar hulp is onderweg!

 

to-sign-a-contract-2-1221951-m


De onvriendelijkheid van veel sportscholen, zoals Fit voor Free en Basic Fit wordt regelmatig onder de aandacht gebracht in het nieuws. Het opzeggen van abonnementen bij deze sportscholen gaat erg moeizaam, waardoor de klant na opzegging nog door dient te betalen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Met de website opzeggen.nl wordt het proces van het opzeggen van je sportschool makkelijker gemaakt. Je kunt daar een kant en klare opzegbrief vinden waar je alleen nog maar je eigen naam en lidmaatschapgegevens in hoeft te zetten. Vervolgens kun je de brief gratis downloaden en zelf opsturen naar de betreffende sportschool. Ook kun je de brief (aangetekend) laten versturen door opzeggen.nl. Dan weet je in ieder geval zeker dat je brief ontvangen wordt.

Bezoek hier opzeggen.nl voor het versturen van jouw opzeggingsbrief.

 

Lees ook:Sportschool kost niet-sporters miljoenen!
Lees ook:Luie manieren waarop je kunt afvallen (deel 1)
Lees ook:ADO Den Haag wekt stroom op in sportschool
Lees ook:Recessie ok ?! Maar wel blijven investeren in Fitness.
Lees ook:Reebok Fitnessfreaks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>