Hard lopen. Voor wat het waard was

Een echt ochtendmens ben ik nooit geweest. Weliswaar heb ik nooit een ochtendhumeur, maar op echte actieve bezigheden zul je me vóór tienen ‘s ochtends (buiten de lakens ) nauwelijks kunnen betrappen.

Toch, als ik op een ochtend als deze de gordijnen opentrek, het buiten windstil is en de lucht nog dik van de mistflarden, dan gaat het toch wel kriebelen.. En dus trok ik – tegen beter weten in – toch maar weer de hardloopschoenen onder, voor twee rondjes Westerpark. Terwijl ik wist dat ik relatief zo vroeg op de ochtend geen cent waard ben.

Ik ‘ochtend-stond’ weliswaar nog net niet, maar van echt hard lopen kun je dus ook niet spreken. Van een heerlijk fris en wakker gevoel daarentegen wel. En met nog een werkdag voor de boeg is dat ook wat waard.

Lees ook:Strongmanrun 2013: nog vijf maanden, and counting
Lees ook:Strongmanrun 2013: streven naar een doel komt je work-out ten goede
Lees ook:Tai Chi in het Oosterpark
Lees ook:Mud Masters 2013; iemand zich nog vies gemaakt?
Lees ook:Welk simpel ding kun je doen om af te vallen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>