Rotterdammer loopt per ongeluk de marathon

Rotterdammer Dennis Hübner was van plan om de 10km te lopen, maar belandde per ongeluk in het marathon startvak. Halverwege besloot hij om de marathon toch maar uit te lopen. Dat is de mindset die je nodig hebt om een goede sporter te worden! Luister naar de rest van Dennis’ verhaal in de video van zie.nl.

Lees ook:Marathon van New York
Lees ook:Word sterk met de 500 Rep Workout
Lees ook:4 redenen waarom je een marathon moet rennen
Lees ook:Spinning Marathon voor Amnesty International
Lees ook:Wat moet eerst? Cardio of gewichten?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>