Kettlebells; train superkracht!

Trainen met kettlebells is een van de oudste methodes voor krachttraining en is sinds een paar jaar helemaal herontdekt. Een fantastische training voor optimale en functionele kracht. Geschikt voor mannen én vrouwen. Kijk naar deze video's van toptrainers bij Equinox Fitness

 

 

Lees ook:Kettlebells-groepslessen bij Equinox
Lees ook:Mijn favoriete gym!
Lees ook:Training Michael Phelps
Lees ook:10 fitnessverschillen tussen mannen en vrouwen
Lees ook:Kinky Yoga by Ellen Von Unwerth

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Kettlebells; train superkracht!

 1. John Beerslag

  Kettlebell is geschikt voor iedereen. Of je nu oud of jong bent, dun of dik, getraind of een beginneling bij sportschool Oss. Zelfs voor mensen met blessures is Kettlebell zeer geschikt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld fysiotherapie of revalidatie/blessure behandeling. Of als je puur gewicht wilt verliezen.

    /  
 2. Bas van Dijk

  Ik kan ook zeker iedereen een kettlebell aanraden. Het grote voordeel is ook dat je het heel makkelijk thuis kan doen. Het is wel aan te raden om in het begin iemand mee te laten kijken voor de juiste houding.

  De training hoeven ook helemaal niet lang te duren. Een goede training kan je zeker in 30 minuten afronden. Vooral omdat het zo intensief is. Vooral nu in de lente om die extra kilo’s kwijt te raken kan je veel beter met de kettlebell aan de slag gaan dan op een cardio apparaat.

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>