Trainen met de trainers van Hollywood-celebs

  Podfitness.com biedt dagelijks op maat gemaakte trainingsschema's samengesteld door de personal trainers van o.a. Heidi Klum, Lucy Liu, Jennifer Lopez, Reese Witherspoon, Paris Hilton en Jennifer Aniston. Het concept is simpel. Je schrijft je in en iedere keer als je inlogt, kun je een schema op je MP3-speler downloaden. Je kunt kiezen voor…

…o.a. krachttraining, een hardloopschema voor op de loopband of buiten, eencircuittraining of spierverstevigende oefeningen voor thuis. Onder begeleidingvan een muziekje met motiverende beat vertelt de stem van een van Hollywood’stoptrainers precies wat je moet doen. 

www.podfitness.com

Lees ook:Sworkit baby!
Lees ook:Hoe kun je afvallen met een loopband?
Lees ook:Personal Training in een doosje
Lees ook:Hip hip hurray, we all love LA!!
Lees ook:Huisdieren fitness

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>