Mooiere huid door zweten

Nóg een goede reden om te sporten: je huid wordt er mooier van. Regelmatig sporten bevordert namelijk de bloedtoevoer naar je huid waardoor het een gezonde gloed krijgt. Bovendien bevordert flink zweten de aanmaak van sebum, de natuurlijke moisturizer van je huid.

Lees ook:Zweten voor een mooie huid
Lees ook:Meer zelfvertrouwen door sporten
Lees ook:Fitnessapparaten of losse gewichten
Lees ook:Trampoline springen: dé nieuwste fitnesstrend
Lees ook:Afvallen in 7 dagen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>