Training aan banden

Als research voor een artikel staat morgen een personal training-sessie in de agenda waarbij ga trainen met de TRX Suspension Trainer. Voor wie een eerder berichtje over deze fantastische uitvinding heeft gemist, hier nogmaals de video met verslag van een groepsles met TRX Suspension Trainer. Ik heb zin!!  

 

 

 

 

Lees ook:Supereficiënt: TRX Suspension Training
Lees ook:’300′ Work-out (2): op naar de 200
Lees ook:Hoe kies je een goede personal trainer?
Lees ook:Fantastische workout op de loopband!
Lees ook:Oh zo fijn getraind…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>