24 Hr Ghetto Gym

Functional fitness, Old School, Back To Basics; het zijn de kernwoorden van fitness anno 2008. En opmerkelijk; in de ghetto deden ze al járen wat we nu weer (her)ontdekken. Optrekken aan het rek in de speeltuin, sit ups op een bushokje, hangen in de ringen. De reden was simpel: niemand kon zich een lidmaatschap bij 24 Hr Gym veroorloven, vandaar 24 Hr Gehtto Gym. De buurt is immers ook 24 per dag open en aan deze video te zien, leverde de 24 Hr Ghetto Gym indrukwekkende resultaten op! 

 

 

Lees ook:Freestyle aan de ringen hangen
Lees ook:Crunch’ crazy workouts
Lees ook:Aanbiedingen fitness ketens op 1 rijtje.. Op=op!
Lees ook:Dear hard work; een ode aan pijn lijden en afzien
Lees ook:Val niet van de Fitness cliff!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>