Madonna laat vrienden betalen voor gebruik privé-gym

Madonna woont in een van de duurste wijken in Londen en toen haar buren verhuisden, kocht ze direct het super gewilde vastgoed op om het vervolgens om te bouwen tot haar privé-gym. Helaas mocht Madonna van de monumentenzorg geen deur plaatsen in de muur tussen beide huizen voor toegang tot de gym binnendoor en nu wandelt Madonna dus iedere ochtend buitenom een paar meter naar haar gym. Vaak in gezelschap van personal trainer Tracy Anderson of celeb-vriendinnetjes Gwyneth Paltrow en Stella McCartney. Tot hun eigen verbazing blijkt nu dat trainen Madonna geen vriendendienst is en dat zij moeten betalen voor het gebruik van de gym. 

 Madonna met Tracy & Gwyneth


BRON: nu.nl

Het huis van Madonna is uitgerust met een sportschool en vriendin modeontwerpster Stella McCartney maakte daar altijd dankbaar gebruik van. Totdat hier een prijskaartje aan bleek te hangen.

Een ingewijde vertelt de Daily Mail: "Madonna vroeg altijd alleen onkostenvergoeding, voor het schoonmaken en het onderhoud, maar de prijs bleef maar stijgen."

"Stella en Gwyneth Paltrow, die ook van de sportschool gebruik maakt, kwamen erachter dat ze honderden ponden betaalden. Stella bood nog aan in kleding te betalen, maar Madonna wilde enkel cash."

"Gwyneth heeft nu besloten de pilates-studio in haar huis wat uit te breiden. Stella gaat haar eigen sportschool bouwen," aldus de bron.

Lees ook:Interview trainer Madonna & Gwyneth Paltrow
Lees ook:Interview personal trainer Madonna, Gwyneth & Stella
Lees ook:Gezond kerst menu a la Gwyneth Paltrow
Lees ook:Trainen met Madonna’s trainer
Lees ook:Gyrotonics: workout van Madonna, Gwyneth Paltrow, Julianne Moore en Terri Hatcher

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>