Fitness.blog zoekt nieuwe redacteur

Yep, we zijn op zoek naar een redacteur met kennis van en passie voor fitness die mij vanaf 1 december a.s. kan vervangen. Interesse? Laat het ons vooral weten via: [email protected] 

Lees ook:Word de nieuwe Fitnessblogger!
Lees ook:Word de nieuwe Fitnessblogger
Lees ook:Afscheid Fitness.blog
Lees ook:Eindelijk!
Lees ook:Even voorstellen: de nieuwe fitnessblogger!

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Fitness.blog zoekt nieuwe redacteur

 1. Sandra Kaandorp

  Wat een geluk! Ik had zojuist besloten dat ik meer schrijfopdrachten aan zou willen nemen? Schrijven over mijn passies gezondheid/bewegen/fitness. Maar waar vind ik nieuwe opdrachtgevers? Ik ben sinds een jaar redacteur voor Natural Body. Een fitness/lifestyle magazine waarvoor ik de fitness gerelateerde artikelen schrijf. Enorm leuk om te doen, maar het blad komt slechts 1 keer per 2 maanden uit en ik heb nog zoveel ideeën om over te schrijven. Daarnaast heb ik 10 jaar diverse lessen gegeven op een sportschool en geef ik momenteel de Fit!vak Aerobicopleiding. Kortom, ik heb er zin in en stel me daarom graag uitgebreider aan jullie voor.

  Met vriendelijke groet,
  Sandra Kaandorp

    /  
 2. angelique heijligers

  Klinkt goed, Sandra! Stuur nog even een mailtje naar [email protected]. Succes!

    /  
 3. Karine

  jammerrrrr dat je er mee stopt

    /  
 4. angelique heijligers

  Da’ natuurlijk fijn om te horen. Nog zin in een Pilates-sessie bij Shen binnenkort?

    /  
 5. moes

  Hi Angelique,

  kun je mij aanbevelen?

  Mijn CV is reeds in hun bezit.

  Take care

  Moes

    /  
 6. angelique heijligers

  He Moes, wat leuk dat je geïnteresseerd bent!
  Ik zal je aanbevelen, maar kan natuurlijk niets beloven…
  Succes!

    /  
 7. ellen

  Ik heb ook gereageerd. Misschien is het ook een goed idee om het redacteurschap te delen? Vind ik zelf vaak wel wat toevoegen.

  Verder wacht ik netjes af en lees ik de stukjes hier met plezier.

    /  
 8. angelique heijligers

  Moes; zou je nog een keer je CV en motivatie kunnen sturen naar [email protected]? En misschien dat jij en Ellen redacteurschap kunnen delen..?

    /  
 9. Bert

  De FIT FOT FREE vernietigings campagne loopt geweldig!!
  Via steeds meer kanalen breidt de campagne zich razendsnel uit. Nog even doorzetten mensen, publiciteit is een ijzersterk wapen. Na mijn publicatie in “De Telegraaf” kon het abonnement van mijn beide zonen ineens wel worden beëindigd en werden de opzeg brieven ineens wel gevonden. Mijn oudste zoon kreeg zelfs binnen twee dagen geld teruggestort als ik de publicatie in “De Telegraaf” zou verwijderen, zo stuurde de manager van FIT FOR FREE (Rob van D.) mij een emailtje. TROS-Radar, VARA-Kassa, Telegraaf, Fok.nl, Twitter, Facebook,……..grandioos!! Bedankt voor al jullie reacties.

    /  
 10. henk

  Hahaahah, Bert, jouw artikelen werpen dus hun vruchten af.
  Je hebt al meerdere artikelen geschreven in de Telegraaf voor zover ik heb kunnen zien.

  Maar het zou oneerlijk zijn als alleen journalisten met een giftige pen hun geld terug krijgen bij Fit for free.
  Ik hoop toch dat je je blijft inzetten voor al die andere mensen die bij Fit for free sporten en niet de pen er bij neerlegt wat Fit for free aangaat.

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>