Variatie = progressie

Doorbreek je eeuwige trouw aan je fitness-schema! Spieren wennen aan training. Als je regelmatig varieert in oefeningen, zet je steeds andere spiervezels aan het werk. Daarmee ontwikkel je meer kracht én boek je zichtbaar resultaat! 

Verander iedere 4-6 weken je trainingsschema. Doe je je chest press altijd op een machine, doe 'm dan een met een barbell of met dumbbells- op een bankje of, nog beter, op een Swiss Ball (extra uitdaging voor je stabilisatie en coördinatie). Ook variëren in gewicht, ritme, tempo en volgorde van oefeningen kan je een nieuwe trainingsprikkel geven! 

Lees ook:Gevarieerd trainen voor meer resultaat
Lees ook:Trainen met een uitvergrote haarroller
Lees ook:Maak je borst maar nat: de vijf beste oefeningen voor je borst
Lees ook:Deze spieren moet je trainen om sneller af te vallen!
Lees ook:Superoefeningen voor superstrakke buikspieren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>