Koningin van het Jojo Effect voelt zich net een vette koe.

Van de redactie van de Telegraaf

AMSTERDAM -  Oprah Winfrey is ruim 18 kilo aangekomen. Met 91 kilo voelt de talkshowkoningin zich ‘net een vette koe’   Oprah (54) schrijft uitgebreid over haar teleurstelling in het januarinummer van ‘O’ Magazine. ‘Ik ben boos op mezelf. Hoe heb ik het weer zo ver kunnen laten komen?’ Oprah maakte zich in 1988 onsterfelijk door de 30 kilo die ze verloor, tijdens haar show als blokken vet binnen te laten rijden. Ze verloor de kilo’s destijds door een vloeibaar dieet van  eiwitten. ‘Ik heb me toen letterlijk uitgehongerd’, herinnert de presentatrice zich. ‘Maar na twee dagen pasten de jeans me al niet meer.’Daarna vlogen de kilo’s er weer bij woog ze begin jaren negentig 107 kilo. Ze verklaarde toen nooit meer te zullen diëten.

In 1994 liep ze de marathon en in 1996 nam ze personal trainer Bob Greene in dienst om een einde te maken aan haar schommelende gewicht. En nu is Oprah, een van de rijkste vrouwen ter wereld, weer waar ze begon… Volgens doktoren is ze zelfs zwaarlijvig en loopt ze gezondheidsrisico’s, omdat haar BMI 31.8 is. Reden genoeg voor Oprah om in januari een hele show wijden aan haar probleem, waarbij experts aan het woord zullen komen.

foto: www.ew.com  the fatwagon

Lees ook:Afvallen met McDonalds
Lees ook:Froukje de Both -17 kilo!
Lees ook:Dikker door vakantie
Lees ook:Meer spieren = hogere vetverbranding
Lees ook:Gewicht verliezen? Begin een affaire

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>