Celebrity Trainer Jorgen de Mey komt naar NL voor een Masterclass

Na een lange voorbereiding is het zover: de Nederlander Jørgen de Mey, een internationaal gerespecteerde personal trainer uit Los Angeles, komt naar Nederland om een workshop in de vorm van een Masterclass te geven. Deze workshop is speciaal bedoeld voor personal trainers in Nederland en Belgie.

Jorgen & Moes in LA na een avond werkoverleg

Al bijna 20 jaar heeft de Mey zijn succesvolle personal training business in het veeleisende Los Angeles, genaamd DeMey Training System. Bekendheden als Ben Affleck, Angelina Jolie en Cindy Crawford deden een beroep op De Mey om in vorm te blijven en actiefilmproducent Jerry Bruckheimer, die verantwoordelijk is voor films als Pirates of the Caribbean en Top Gun, stuurt al zijn acteurs en actrices naar De Mey om hen in no time klaar te laten stomen voor hun hoofdrol in één van Bruckheimer’s films. Maar de filmsterren en andere professionals willen er niet alleen goed uit zien, ze willen zich ook goed voelen en gezond zijn en kloppen bij De Mey aan voor advies.

Naast zijn werk als hoog geclassificeerde trainer is De Mey ook auteur van het populaire fitness boek The Action Hero Body. Daarnaast zit De Mey in de redactionele adviesraad van het best gelezen Nederlandse gezondheidsmagazine Men’s Health en schrijft in die functie onder andere voor hun rubriek Vraag het aan MH.

 

De Mey hecht waarde aan de betrokkenheid die hij op deze manier met de fitnesswereld in Nederland behoudt en het is uit deze interesse en betrokkenheid, dat het idee is ontstaan een workshop in Nederland te geven.

De Mey heeft samen met Moes al zijn ervaring en kennis kunnen samenvatten in een unieke 3-daagse personal training Masterclass. Een workshop voor de serieuze ondernemer, die zijn personal training business naar het hoogste niveau wil tillen. Om kwaliteit en exclusiviteit te waarborgen, worden er maximaal 25 personal trainers aan de Masterclass toegelaten. 

 De Masterclass zal in het voorjaar  van 2009 in Rotterdam plaatsvinden en is in samenwerking met Moes. Moes heeft afgelopen zomer in Los Angeles alle ins and outs van de Masterclass zowel theoretisch als aan den lijve ondervonden. Details over de inschrijving, de exacte data en de prijzen zullen spoedig bekend gemaakt worden op de websites: www.moes.nl en www.demeytrainingsystem

Lees ook:Guy Van der Reijden is naast Moes definitief onderdeel MasterClass van Jorgen de Mey
Lees ook:Celebrity Trainer Jorgen de Mey geeft magische mini Workshop bij Health City
Lees ook:Moes & Guy in Venice
Lees ook:Paniek voetbal bij David Lloyd Sports & Health Clubs
Lees ook:Hoe kies je een goede personal trainer?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Celebrity Trainer Jorgen de Mey komt naar NL voor een Masterclass

 1. Jurgen

  Ik hou me aan bevolen moes!!
  lijkt me top!

  groeten,

  je collega

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>