Het geheim: de train methode van Madonna.

 

Duizenden vrouwen een paar honderden drag queens zijn er naar op zoek. Het geheim achter madonna’s train methode. Nu hier is ze dan. (zie foto) 

Personal Trainer : Tracy Anderson. Elkde dag verzorgt zij de trainingen van Madonna. Het geheim en de methode bewaakt zij met haar vege lijf..

Hoe kom jij zonder kleerscheuren aan het geheim?

Je kunt  het kopen voor 3000 dollar inclusief 2 weken elke dag een paar uur les van haar. Althans dat kan begin 2009  in een Health club in New York, vermeld haar website. Voor de mensen die niet in New York kunnen zijn of voor de mensen voor wie 3000 dollar net iets boven het budget ligt, kun je ook een gewoon DVD van Tracy kopen. Deze kost (nu nog) 30 dollar en kun je gewoon bestellen. Zie website onder voor meer informatie. 

Succes!

 

 www.tracyandersonmethod.com

Lees ook:Trainen met Madonna’s trainer
Lees ook:Gezond kerst menu a la Gwyneth Paltrow
Lees ook:Aanbiedingen fitness ketens op 1 rijtje.. Op=op!
Lees ook:Interview trainer Madonna & Gwyneth Paltrow
Lees ook:Madonna’s Fitness…

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Het geheim: de train methode van Madonna.

 1. Frank

  Dat mensen interesse hebben om zo’n dunne panlat te worden. De laatste post met foto’s van madonna van angelique zag er vies uit. Het zou me niets verbazen als ze een eetstoornis heeft.

    /  
 2. Jane

  Zoals Madonna wil ik er echt niet uitzien hoor! Ik vind dat ze eruit ziet als een lamgeslagen vleermuis, het maakt haar juist ouder, niet jonger….”poor” woman!

    /  
 3. moes Auteur

  Smaken verschillen natuurlijk…het gaat natuurlijk om 1 basis principe. “Voel ik me lekker gezond in mijn vel?”

  Bezig zijn met je lichaam kun je soms vergelijken met iemand die tientallen piercings laat zetten of heel het lichaam bedekt met tatoeages.Zo kunnen veel mensen ook niet begrijpen dat iemand met annorexia toch nog steeds in de spiegel ziet dat hij/zij te dik is.
  De geest werkt vaak op mysterieuze wijze..

    /  
 4. Melissa

  Wow! Wat een supermooi lichaam heeft Tracy Andersson…..(of is er ge-airbrushed??)

    /  
 5. moes

  Airbrush..zou kunnen. Ik moet zeggen de foto is wel van uitstekende kwaliteit en glimt op precies de juiste plaatsen. Tracy zit met of zonder airbrush sowieso strak uit. Het zijn misschien de puntjes op de i met die airbrush-of photoshop..

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>