In april 2009 je sixpack terug hebben? Het kan..

…zegt Jesse van der Velde. 

In ons buurland Belgie heeft de gerenomeerde Personal Trainer uit Antwerpen, Jesse van der Velde, een methode ontwikkelt wat ervoor kan zorgen dat je jouw sixpack binnen 90 dagen weer terug hebt. Dus starten in januari betekent in april weer helemaal in shape! Zou dat niet fantastisch zijn ? Nu is het natuurlijk wel belangrijk dat je geen 20 of 30 kg overgewicht hebt..lijkt me. Ik heb de methode gelezen en ik moet zeggen it does make sense. Ook de 100 % geld terug garantie zegt iets over de 100 % vastberadenheid van Jesse. Zie hieronder een gedeelte van het persbericht;

Fitness Expert onthuld “wasbord geheimen”

Op www.sixpackabs.eu onthuld Personal Trainer & Fitness Expert Jesse van der Velde de methoden die hij heeft gebruikt om honderden mensen aan een felbegeerd ‘wasbordje’ te helpen.”Veel mensen kunnen zich niet de luxe van een Personal Trainer veroorloven, maar willen wel graag hun lichaam in shape brengen. Tot nu toe moesten zij het doen met zelf (op het internet) bij elkaar gesprokkelde informatie over training en voeding, maar nu geeft Sixpackabs een kwalitatieve, wetenschappelijke en ervaringsrijke kennisbron over het krijgen van strakke buikspieren in minder dan 90 dagen.” Zegt Jesse.

Lees verder op www.sixpackabs.eu en www.2-get.be

 

 

Lees ook:Mijn passie voor fitness
Lees ook:Een Online Personal Trainer: De nieuwe fitnesstrend!
Lees ook:Ai, ai, die kettlebells….
Lees ook:Meer resultaat met personal trainer
Lees ook:Het geheim: de train methode van Madonna.

1 Reacties // Reageer

One thought on “In april 2009 je sixpack terug hebben? Het kan..

  1. Wasbordje

    Ach ja belgie…

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>