Virtufit iets voor jou in 2009?

Onlangs is Virtufit geplaatst op nr 37 van top 100 Innovatie. Het ondernemersvakblad Bizz is verantwoordelijk voor deze Top 100. Virtufit is inderdaad innovatief en kan een oplossing zijn voor mensen die echt niet de deur uitkomen of een sportschool/healthclub totaal onaantrekkelijk vinden. Dus ook voor dit initiatief geldt het volgende : Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker! Hieronder even kort wat Virtufit is;                                                                                    

Fitness is niet langer aan de fysieke sportschool gebonden. Virtufit is naast een webwinkel voor fitness apparaten nu ook een online sportschool.

Met video on demand wordt de traditionele sportschool ineens virtueel. Via internet kan de consument kiezen uit diverse lessen (Cycle, Steps, Body&mind, etc.) van verschillend niveau. De klant doet thuis mee aan een echte les die is opgenomen in een sportzaal, studio of andere passende omgeving. Het is alsof de deelnemer zelf bij de groep en les wordt betrokken, zo wordt er ook lesgegeven. Het lesaanbod wordt periodiek vernieuwd en daarbij is de online sportschool 24 uur per dag open.
De belangrijkste oorzaken van het verloop in sportcentra zoals reistijd, wachtrijen, en voor de dames erg belangrijk: het bekeken worden, worden door de online sportschool opgeheven. Hieronder een instructie video, wat ik aantrof op Youtube, met Dirk Jan van Heiningen ( ex Club Joy grondlegger) en Geert van Poppel (het gezicht en ambassadeur van de Bosu Balans trainer).

Het zijn 2 super enthousiaste en kundige vakidioten..ik ken ze.

 

Mijn mening : persoonlijk heeft de caroussel van de beschikbare instructeurs op www.virtufit.nl het meeste indruk op mij gemaakt. Die is super cool!

bron: www.bizz.nl

Lees ook:Een nietsnut over het nieuwe fenomeen Virtufit
Lees ook:Het geheim achter succesvol Anytime Fitness
Lees ook:De beste bikini workout
Lees ook:Sporten in de natuur maakt kinderen gezonder
Lees ook:Online workouts: alleen maar toch samen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Virtufit iets voor jou in 2009?

  1. Tukker

    Zolang ik de kop van Dirk Jan van Heijningen maar niet zie. Wat een emotioneel en zelfingenomen mannetje. Denk enkel aan zichzelf te koste van anderen. Pas op voor DIrk Jan!!

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>