Herman Den Blijker te laat voor training?

Kei hard werkt deze man de hele dag tot diep in de nacht. Maar s´morgens ontvang ik rond 06.00  al sms berichtjes van deze man met tomeloze inzet. 

Een aantal weken geleden ging mijn telefoon al om 05 uur s´morgens…ik was net iets te laat met opnemen.  Verdwaasd luister ik mijn voice mail af. Herman op mijn voicemail..

`Moes!  Shit shit.. ik heb me verslapen ik ben onderweg. Ik kom eraan sorry sorry..` Het was 05.’00 uur en onze training zou pas om 07.00 uur beginnen! Gelukkig realiseerde hij zich later, toen hij al gepakt en gezakt in  de auto zat en zijn auto startte dat hij ruimschoots 2 uur te vroeg was! 

Het geeft wat mij betreft aan dat hij enorm zin heeft om te sporen en dat hij er onvorwaardelijk voor gaat! Veel mensen denken dat hij een absolute hekel heeft aan sporten. Au contraire…Herman is er in korte tijd achter gekomen dat hij zich beter, sterker en fitter voelt door aan de gewichten te hangen en een kwartiertje op de loopband te joggen (ja leest het goed!)  Gisteren is hij vertrokken naar het cruiseschip waar zijn nieuwe TV programma wordt opgenomen langs de kust van Miami en nog wat andere fantastische uithoeken van de wereld.  Vlak voor dat hij in het vliegtuig stapte belde hij me : 

 ”Hey Moessie..ik ga elke dag  een uurtje trainen met de tv producent..Ik heb eens na gevraagd. Ze hebben zo’n Total body SHIT ding aan boord van de Holland America Line. Dat moet dus lukken. Ik beloof je dat ik dat ga doen!”

Een vakidioot als ik kun je eigenlijk niet blijer maken met zo’n bericht als dit. We hangen op en ik besluit dat ik vandaag wat langer op blijf en dat ik een uurtje langer in bed blijf liggen. Herman belt me morgen gelukkig toch niet wakker.

wordt vervolgd

Lees ook:Herman den Blijker heeft de smaak te pakken!
Lees ook:Herman den Blijker doet aan spinning!
Lees ook:Herrie in de fitness!
Lees ook:Fietsen maakt gelukkig
Lees ook:Hollywoods Beach Bodies

1 Reacties // Reageer

One thought on “Herman Den Blijker te laat voor training?

  1. RoCootje

    Leuke blog Moes! En leuk dat je je ook hebt aangemeld op het forum, kun je ons mooi van advies voorzien als we weer een desser(wijn)tje teveel gesnoept hebben :P
    Wie schrijft blijft! Ik lees je^^

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>