Bodybuilders massaal gevlucht bij dopingcontrole.

 Het Belgisch kampioenschap bodybuilding in Vlissingen (16-05-2009) is niet doorgegaan. De oorzaak was een dopingcontrole. De deelnemers waren net bezig om zich te wegen om ingedeeld te worden in gewichtsklassen, maar toen ze de dopingartsen van de Vlaamse Gemeenschap zagen binnenkomen, renden ze massaal de zaal uit. Aan het kampioenschap zouden eigenlijk 20 deelnemers meedoen. Volgens dokter Hans Cooman, dopingarts van de Vlaamse Gemeenschap, zetten ze het allemaal op een lopen toen de controleurs het theater Arsenaal binnenkwamen, waar het kampioenschap zou plaatsvinden. Het gevolg was dat er uiteindelijk geen enkele deelnemer meer over was en dat het hele kampioenschap moest worden afgeblazen. “U kunt zich voorstellen dat de organisatie niet bepaald stond te juichen,” aldus de dopingarts. Op verzoek van de artsen is de deelnemerslijst wel overhandigd. Die zal bij het rapport gevoegd worden. Volgens Cooman zal daarin ook staan dat hij het “nog nooit zo gek” heeft meegemaakt. Of de deelnemers alsnog worden getest, zal de dopingcomissie moeten bepalen, maar Cooman verwacht dat dit verhaal nog wel een staartje krijgt.

bron : www.raarmaarwaar.nl

Lees ook:Slaan, vasthouden en spierpijn, maar toch goud voor Van Rouwendaal
Lees ook:Aantrekkelijke mensen kunnen beter sporten
Lees ook:XCO Walking & Running: train je core terwijl je loopt!
Lees ook:Koningin van het Jojo Effect voelt zich net een vette koe.
Lees ook:Mijn eerste zelfontworpen Nike’s!

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Bodybuilders massaal gevlucht bij dopingcontrole.

 1. denise

  wow!sick! is the picture real or super photo enhanced?
  in my opinion doping will never stop so why not make two competitons; one for natural athletes and one for dopers.

    /  
 2. Frank

  De foto is echt, erg ziek wat je kan bereiken met dope. Er bestaan waarschijnlijk al wel verschillende competities voor naturals en de rest.
  Moes wat vind jij eigenlijk van (voedings)supplementen ?

    /  
 3. moes Auteur

  Voedingssuplemen zijn uitstekend maar zeker niet te verwarren met anabolen steroiden. Dat zijn 2 uitermate verschillende zaken.
  Bij topsport ontkom je niet aan het gebruik van voedingssuplementen zoals extra vitamine en mineralen tabletten. Ook hoogwaardige eiwitshakes of bars zijn dan zeer handig. (ipv een hele kip moeten eten om je eiwit hoeveelheid binnen te krijgen) Steroiden zijn verboden spier en uithoudingsvermogen versterkers die ook gevaarlijke bijwerkingen hebben.

    /  
 4. Frank

  A.S is idd een andere categorie en voor niemand een aanrader.
  Ik ben eigenlijk vooral benieuwd hoe je tegen stackers,creatine en testosteron verhogende middeltjes aankijkt.

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>