Wat kan je bereiken in 6 maanden?

Playboy in training bij CoachGuy

Veel mensen die in een sportschool trainen of eraan denken om dat te gaan doen, vragen zich waarschijnlijk af wat ze kunnen bereiken in bijvoorbeeld een half jaar trainen. Zo ook de art-director van het wereldberoemde blad Playboy.

Patrick van Dam kwam bij Personal Trainer Guy van der Reijden terecht en onderwierp zich aan zijn strenge trainingsschema. Het resultaat is verbijsterend en werd door het blad deze maand (juli 2009) gepubliceerd.

Speciaal voor de lezers van fitness.blog.nl hebben we het op pdf voor je!

Klik playboy-juli-2009 voor de download.

Lees ook:Power Plate werkt!
Lees ook:Word de nieuwe Fitnessblogger
Lees ook:Doe mee aan de 30 dagen little black dress challenge!
Lees ook:Beyoncé komt kilo’s aan
Lees ook:De 4 meest motiverende twitteraccounts

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Wat kan je bereiken in 6 maanden?

 1. Frank

  Zeer mooi resultaat, respect voor zowel Patrick als Guy. Ik had alleen nog wat vragen voor Guy (mocht je dit lezen). Is Patrick nog steeds onder jou begeleiding aan het trainen ? Was Patrick net weer gestopt met de creatine toen de foto gemaakt werd of zat hij toen in de 6e week ?

    /  
 2. Guy

  Hi Frank,
  Patrick heeft naar de eindfoto’s inderdaad nog aan de creatine gezeten. Halverwege de 6 maanden hebben we 6 weken Creatine gebruikt (bij een trainingsplateau) en 1 week voor de fotoshoot weer voor wat extra volume.
  Gr, Guy

    /  
 3. Gerard

  Wauw wat cool! Kan dit echt in 6 maanden? Ik vind het spectaculair hoor!!!

    /  
 4. Roy

  Netjes hoor en heel inspirerend, ben nu bijna 5 maandjes zelf bezig, 3 keer per week 1,5 uur. Zonder dieet enzo, maar ga toch maar eens wat meer op eten letten denk ik. Ga geen creatine of andere stimulerende middelen gebruiken, heb geen haast, maar zo’n lichaam als dat van jou is wel mijn uiteindelijke streven. Mooi hoor ;)
  Gr. Roy

    /  
 5. Snel afvallen

  Wat een resultaat in relatief korte tijd! Erg veel discipline voor nodig om dit te kunnen volhouden?

  Groet,

  Willem

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>